Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Humor en auto’s, het gaat niet vaak samen. Misschien omdat we te serieus bezig zijn met onze passie? De Britse YouTube-reeks 2 Guys 1 Car toont alvast op ‘educatieve’ wijze aan dat het geen geforceerd huwelijk dient te zijn.

2 Guys 1 Car loopt al enkele jaren op het YouTube-kanaal van Car Throttle. De eerste afleveringen hebben inmiddels zelfs al enkele miljoenen views behaald. Niettemin zetten we ze graag nog eens extra in de spotlights omwille van de verfrissende humor. Met name de afleveringen die ‘car guys’ tegen ‘non-car guys’ afzetten zijn niet alleen vermakelijk maar ook pijnlijk herkenbaar…

MEER ZIEN:

Waarom Jamiroquai’s Cosmic Girl verplicht Kijk- en Luistervoer is (WD01)

Video: Chris Harris – The Whisky Files

Video: Jay Leno’s Garage – Tatra ‘The Nazi Killer’ T87