Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
JFQ8u_yHKm4

In de hoogdagen van Koning Auto namen DRIVRs geen low-cost vliegtuig naar het Zuiden, ze reden er gewoon naartoe met hun sportwagen. En dat is precies wat we met de McLaren 720S overgedaan hebben: van Brussel via Le Mans tot helemaal in Estoril aan de Portugese kust gevlamd gedurende 2500 spannende kilometers.

Zoals je uit de inhoud van deze video kan opmaken, zijn we niet vorige week naar Portugal gereden. Zelfs niet in 2020, maar al een hele poos eerder. De videobeelden geraakten evenwel bedolven op de montagetafel onder ander en dringender werk, waardoor het even heeft geduurd vooraleer de drie dagen aan materiaal tot een roadtripfilm werden samengeknipt.

De huidige lockdown, die DRIVRs alleen maar feller doet dromen van zomerse ritten en roadtrips, leek ons evenwel het perfecte moment om die schade in te halen en de supercar in al zijn glorie te vieren: van Brussel via Le Mans (waar de etmaalrace net van start zou gaan) tot in Estoril ten westen van Lissabon (waar de McLaren Senna net werd voorgesteld). En daarmee weet je meteen waarom deze montage de werktitel ‘Road to Senna’ heeft meegekregen. Voeten omhoog en dromen van betere tijden!

mclaren 720S

mclaren 720S mclaren 720S

mclaren 720S

mclaren 720S mclaren 720S

720s_045 kopie

mclaren 720S mclaren 720S

mclaren 720S

[Foto’s: Jeroen Peeters]

MEER ZIEN

DRIVR-Video: Met de Rolls-Royce Dawn over het Alpine Trail

DRIVR-Video: Volkswagen Amarok Adventure Tour Oman

DRIVR-Video: Toyota Yaris WRC Sardinië