Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als je naar de weerkaarten kijkt, is het des te erger dat de Goodwood Revival vandaag niet van start gaat. Niet getreurd echter, want bij DRIVR hebben we een creatieve oplossing: zoals echte rocksterren compileren we bij gebrek aan nieuw materiaal toch gewoon een ‘Best Of’. 

Een verslag van de Goodwood Revival ni woord en in beeld, het is ondertussen jaarlijkse traditie geworden bij DRIVR. Zozeer zelfs dat we over een serieuze collectie beelden beschikken, waaruit we deze ‘Best Of’ hebben samengesteld. Geniet met ons mee, en pink ook een traantje weg wanneer vrijdagavond de legendarische Kinrara Trophy voor de eerste keer in al die jaren niet van start zal gaan…

MEER LEZEN:

Lord March verplaatst Goodwood FoS en Revival naar 2021

Goodwood Revival 2019: The Best just got Better

Goodwood Revival 2018: Relaas van een zonovergoten Feesteditie