Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

DRIVR-Rit 4 was er eentje om in te kaderen, met onderstaand fotoverslag tot gevolg!

We zijn er zeker van dat het oude adagium ditmaal niét opgaat. Want neen, de vierde DRIVR-rit kan er onmogelijk beter uitzien op foto -of ‘in hindsight’, zoals dat dan heet- dan ze in realiteit was. Daarvoor bleek de meteo te goed, het traject te briljant en het gezelschap te eclectisch – zowel wat de wagens als de aanwezigen betrof. Of anders verwoord: wie er deze keer niet bij was, heeft écht wel iets gemist. Complimenten aan OpenRoads voor de feilloze organisatie met genietbare stops, felicitaties aan de deelnemers voor de goede rijmanieren en de fijne teamgeest. Nu is de vraag alleen hoe (en waar) we dat volgend jaar nog gaan overtreffen… Ideeën graag in de commentaarsectie onderaan dit bericht!

Met dank aan iedereen die deze rit tot een succes heeft gemaakt!

MEER LEZEN

Fotospecial: Wrong side of the fence

Fotospecial: Zoute Grand Prix 2019 (Deel 2)

Fotospecial: Best of Goodwood Revival