Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je kon er de laatste dagen niet naast kijken: Tesla heeft het EV-record op de Nordschleife (van Porsche af-) gepakt. Maar hoe zit dat nu eigenlijk met die recordpogingen op de ‘Ring, in het bijzonder voor EV’s? En gaat Porsche terugslaan met de Turbo S-versie van de Taycan? Of gaan er zich andere merken opwerpen om de kersverse EV-tabellen aan te voeren? Local hero Misha Charoudin legt het allemaal uit in een van zijn laatste video’s, terwijl wij de officiële recordronde met telemetrie er voor de volledigheid hebben bijgezet:

MEER VAN DAT:

Nürburgring-Nordschleife krijgt een revolutionair veiligheidssysteem dankzij AI

Rimac Nevera is de snelste productiewagen ooit (+ Video)

Tesla Model S en Model X krijgen Plaid en Plaid+ versies met tot 1100 pk