Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
RZpB__MuRY0

En of we collectief verbaasd waren toen er niet één maar twee EV’s ingeschreven bleken voor de afgelopen DRIVR-rit. De eerste -een Audi e-tron- was deels een vervangwagen voor de gestrande VW Corrado die al aan alle edities heeft deelgenomen, maar de andere -een potigere e-tron GT- was een bewuste inschrijving van Jonas Van Gestel.

De youtuber vroeg zich terecht af of het anno 2021 al mogelijk is om een hardcore octaanrally op elektrokracht te rijden. Het antwoord laat zich voor een stuk raden, vermits deze editie de verste en langste rit was die we tot nog toe bekokstoofd hebben. Maar toch is de video leerrijke én onderhoudend materie geworden, die bij deze de annalen van DRIVR ingaat als de eerste elektrische deelname. Als dat maar geen trend wordt…

MEER VAN DAT:

Achtergrondvideo: Het Tesla Model S ‘Plaid’-ronderecord op de Nürburgring-Norschleife

Porsche Mission R is een 1072 pk sterk voorsmaakje op de volgende Cayman (+VIDEO)

Rimac Nevera is de snelste productiewagen ooit (+ Video)