Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vier jaar geleden was het al, dat de Spa Classic nog eens op mijn planning stond. Uiteraard waren de edities 2020 en 2021 genekt door de corona pandemie, en editie 2022 kon ik dan helaas weer niet bijwonen door botsende agenda’s. Daarom was het eens zo leuk om na enkele jaren terug te keren naar wat misschien wel het mooiste Belgische autosportevent van het jaar is. Waar anders kan je nog de serenade van een V12, het gehuil van een V10 en het gebulder van een V8 in één zelfde weekend horen? Zoals gewoonlijk was ook dit jaar de Spa Classic een waar genot voor oor en oog. Van dat laatste brengen we jullie akte in twee delen, met vandaag alvast mijn bijdrage. Collega Stijn voorziet binnenkort het tweede luik. Enjoy!