Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
6wL5-jcMznE

Voor de tweede ronde van de Fanatec GT World GT Challenge trok het kampioenschap onder het sprint format naar Brands Hatch. De eerste race werd een kolfje naar de hand van het Akkodis ASP Mercedes team, dat nu wel duidelijk een favorietenrol begint op te eisen. Dries Vanthoor en Charles Vanweert brachten de n°32 BMW van WRT als derde thuis. Race nummer twee ging naar de Tresor Orange 1 Audi van Ricardo Feller en Mattia Drudi, terwijl het Belgische team van WRT zowel de tweede (Martin/Rossi) als de derde plaats (Vanthoor/Vanweert) in beslag nam. Recappen kan via onderstaande links:

Race 1:

Race 2: