Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het zal de oplettende lezer allicht opgevallen zijn: we volgen vanaf dit jaar de Fanatec GT Series Europe. Waarom? Omdat we absolute hoogdagen beleven in de GT-racerij, met een schitterende variatie aan machines en races die de toeschouwers op het puntje van hun stoel zetten. Met de komst van Moto-GP legende Valentino Rossi heeft het kampioenschap een hele rist nieuwe fans aangetrokken, en lopen de stadia sneller vol dan ooit. Voor de grote finale van de Sprint Cup, trok DRIVR afgelopen weekend naar de Fanatec GT series in Zandvoort. We moesten daarvoor regelmatig windstoten en hagelbuien trotseren, maar werden tussendoor ook getrakteerd op zonnige passages en dramatische wolkenformaties. Geniet van de beelden!