Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
K9aCmtHgEmw

Een Mercedes S-klasse of Maserati Quattroporte. Misschien zelfs een Bentley of Rolls-Royce. Als het op trouwauto’s aankomt kom je vaak bij de voor de hand liggende modellen uit. Maar voor voormalig F1-rijder Eric Comas en zijn (intussen) echtgenote Raffaella Serra, mocht het best wat meer rock and roll zijn. Het paar koos voor de hoogst ongewone Lancia Stratos. Niet toevallig natuurlijk want Comas komt in zijn Stratos Zenith uit in het FIA European Historic Rally-kampioenschap. Een formule die hij afgelopen seizoen ook wist te winnen. En dat dubbelsucces viert hij nu met deze uiterst originele video. Complimenti!

[Hat tip: BNNY]