Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Chantilly stond al lang op het even lange lijstje. Door de gekende demonen dateerde de laatste editie alweer van 2019, wat de uitnodiging voor de 2022-editie des te specialer maakte. Beter nog, ondergetekende was er voor een keer niet ‘in dienst’, waardoor er plots tijd was om plaatjes te schieten beter dan ontwerpers te interviewen en corpulente diners te verorberen. I know, life’s a bitch and all that…

Het verdict na een zonovergoten herfstdag viel ergens tussen veelbelovend en genietbaar, vooral omdat de kenners van de Goodwood Revival weten hoe doorleefd een klassiekerfeestje echt kan zijn. Anderzijds sta je op een dikke drie uur in Chantilly en zijn zowel de kamerprijzen als de bistro’s er best betaalbaar, wat in Chichester weleens anders is. Kortom: zeker de moeite als je eind september (2024) niets om handen hebt!

MEER VAN DAT:

Fotospecial: Zoute Grand Prix 2021

FotoSpecial: Goodwood Revival 2021

FotoSpecial: InterClassics Brussels 2021