Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Onze Weekend DRIVR in één zin samenvatten, doe je zo: een compilatie van kortverhalen die met de grenzen van de autowereld flirten. Online lezen kan, maar de printversie afdrukken en daarna dichtplooien is nog zoveel leuker!

Op schema kan ja de tweede editie van ons print-at-home magazine bezwaarlijk noemen, maar goed gerijpt is nummer 02 zeker. Daarvoor is de redactie van DRIVR op zoek gegaan naar onderwerpen die niet algemeen bekend zijn onder octaanliefhebbers en tegelijk tot de verbeelding spreken van van een breder publiek. Deze editie telt wederom zes vellen A4 oftewel 12 pagina’s vol kortverhalen die normaal in het achterkatern van een autoblad verdwijnen, maar hier als de ultieme faits divers gevierd worden.

DOWNLOAD WEEKEND DRIVR 02:
PRINTVERSIE | LEESVERSIE

Als intro bekijken we de oorlog in Oekraïne door een andere bril, gevolgd door vier verhalen in de rubrieken #Vluchtweg, #Omgekat, #Buitenbeentje en #Parcfermé. Daarna is onze ‘centerfold’ aan de beurt, met nog meer #Toogverhalen in de slipstream. Eindigen doen we met een een atypisch Hollywood-duo dat meteen een recent overlijden eert. En The Queen, die krijgt natuurlijk ook een gepaste uitvaart.

Wil je geen editie van Weekend DRIVR missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via de homepage. Op de socials mag je ons altijd taggen met #WEDRIVR, #DRIVR of @DRIVR.be als je van dit print-at-home magazine genoten hebt!

De teksten, foto’s en illustraties zijn van Pieter Ameye, Stijn Braes, Bert Claes, Ken Divjak, Jeroen Peeters en Dennis Noten – terwijl Arnold Ritter van Studio Naft wederom de lay-out voor zijn rekening heeft genomen. Dank aan allen voor de fijne samenwerking!

MEER VAN DAT:

Weekend DRIVR 01: DRIVR lanceert een gratis print-at-home magazine!

Nu of Nooit: Audi TT (8N) – De Bauhaus Coupé (WD01)

Omega Speedmaster: Van het Circuit naar de Maan (WD01)