Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De week afsluiten met Chris Harris in de beste elfjes van het moment, en dat zonder naar BBC te moeten zappen!

Een van de (weinige?) redenen om anno 2022 nog naar Top Gear te kijken is toch wel het (betere) testwerk door Chris Harris. Enig nadeel verbonden aan dat medium is de wachttijd. Nog niet zo lang geleden was er pas de 992 GT3 te zien terwijl je online inmiddels al testen kan vinden van de 992 GT3 RS. Zo ook door Collecting Cars, het online platform -met veilingen- waar Harris het uithangbord van is. De tweede recente video die je hieronder kan vinden is zo mogelijk nog interessanter, want deze brengt ons naar de Britse workshop van Singer voor een korte rondleiding én om vervolgens te eindigen met hun “The Unico Commision”. Als kers op de taart neemt Harris deze flukse groene rakker meer naar zijn favoriete wegen in Wales. Heerlijke beelden én wegen (die wij vorig jaar ook mochten ontdekken).