Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het Autosalon van Brussel draait op volle toeren. Voor wie nog niet geweest is of twijfelt of er wel voldoende edelmetaal te spotten valt, hebben we onze smartphone wat overuren laten draaien met onderstaande i-FotoSpecial tot gevolg.

Iets kleiner, maar daarom niet minder fijn. Dat is de tussentijdse conclusie voor de 2023-editie van het Autosalon van Brussel. Bovendien kan je een bezoek aan de Brussels Motor Show makkelijk combineren met de knappe Bond in Motion Expo in Paleis 1 (met 25% korting dankzij je toegangstickets voor het Autosalon) en zelfs de Supercars 2-expo in AutoWorld aan het Jubelpark. Zo wordt het dus toch nog een octaanfeestje in onze hoofdstad, ook al weten we allemaal dat de dagen van de niet-geëlektrificeerde verbrandingsmotoren geteld zijn. De Brussels Motor Show loopt nog tot en met zondag 22 januari voor wie nog snel een kijkje wil gaan nemen.

MEER VAN DAT:

De Sportieve Smaakmakers van het 100ste Autosalon van Brussel

FotoSpecial: Autosalon van Brussel 2020

FotoSpecial: Brussels Motor Show 2019