Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Geloof het of niet, maar ze voorspellen zowaar goed weer in Engeland komend weekend! Reden temeer om naar de Goodwood Revival in Chichester af te zakken, of gewoon onderuit te zakken in de zetel voor de livestream.

Waarom de Revival is uitgegroeid tot hét lievelingsevent van klassiekerfans de wereld rond, behoeft onderhand geen uitleg meer. Het deelnemersveld is eclectisch, de setting betoverend. Bovendien wordt er niet op een schrammetje meer of minder gekeken, want racewagens -hoe waardevol ook- dienen om mee te racen. Dat de weergoden Goodwood deze keer ook goedgezind lijken, maakt de 2023-editie er alleen maar aantrekkelijker op. Beter nog, je kan zelfs vanuit het warme Belgenlandje van de actie genieten dankzij de gratis livestream, het hele weekend lang!

PS: DRIVRs @KenDivjak, @PieterA en @Br.Stijn zijn on-site, dus geef zeker een seintje als je er ook bent!