Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De hoogmis van de DRIVR-community is toch onze jaarlijkse rit. We schoven dit jaar -dankzij Openroads.be- 240 km van de betere stuurmanswegen uit Luxemburg en de Eifel onder het rubber van jullie fraaie vierwielers. Nog even nagenieten bij de beelden en terwijl al brainstormen over volgend jaar…

We blijven ons er telkens over verbazen, over het fraaie, bijzondere en erg diverse wagenpark dat er achter onze bezoekers schuil gaat. Heerlijk toch om een S2000, CX GTI, (997 MKI) GT3 ClubSport, E30 en MP4-12C samen te brengen. Initieel nog middenin een grijze, mysterieuze mist maar al snel onder een stralende zon. Het brainstormen over volgend jaar gaat al meteen van start, anno 2024 vieren we immers niet enkel 15 jaar DRIVR maar ook 10 jaar DRIVR-ritten. Tot in den draai!

Met dank aan iedereen die deze rit tot een succes heeft gemaakt!

MEER LEZEN

Fotoverslag: DRIVR-rit 5

Fotoverslag: DRIVR-rit 4

Fotoverslag: DRIVR-rit 3