Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
gpKEZ_pCNnU

Hockenheim lijkt het MR-platform van de Audi bijzonder goed te passen, want een wash-out in de kwalificaties zorgde voor maar liefst zeven R8’en en één Huracan (hetzelfde platform) op de voorste gelederen van de startgrid. Het zou een moeilijke opdracht worden voor het Mercedes team van Akkodis ASP, dat de tussenstand aanvoert. Een onvoorziene pitstop vroeg in de race veegde de laatste kans op een goed resultaat helemaal van de tafel. Vooraan bleef het een Audi onderonsje, met de R8 van Drudi/Feller die als eerste de vlag tegenmoet reed. Drudi in de Audi mocht in race 2 vanop pole starten, maar deze keer stond Marciello in de Akkodis ASP op de derde startplek. Marciello twijfelde geen seconde, en wurmde zich naar voren. Achter hem mengde Maxime Martin zich in de strijd met de WRT BMW, maar helaas zou Rossi het tempo niet hoog genoeg kunnen houden voor een goed resultaat. Vooraan wijzigde er weinig, en pakte de Mercedes van Akkodis ASP de winst in de tweede race.

Race 1:

Race 2: