Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Onze DRIVR-rit is inmiddels een goede jaarlijkse traditie geworden en was vorige zondag al aan zijn 5de editie toe. Voor het tweede jaar op rij trokken we richting het zijdezachte Luxemburgs asfalt, en of het goed was!

Ouderwets genieten was het van eclectische vierwielers -variërend van een Corrado, over een 500E tot de gloednieuwe GR86-, fijne gesprekken onder 85 (!) gelijkgestemde zielen én uiteraard uitdagende wegen. Luxemburg mag dan wel klein zijn en vaak over het hoofd gezien worden, zo kort bij huis kan je geen betere en leukere slierten asfalt vinden.

Ook al begon de dag grijs en mistig, snel brak de zon het wolkendek open en konden we ons uitleven op droge wegen, aan de hand van het roadbook en bolletje-pijltje of de GPX. Deze laatste zagen we zelfs verschijnen op een… fietscomputer. Dat worden Strava-records voor de eeuwigheid… Maar goed, time flies, ons Luxemburgs avontuur met én voor jullie, is alweer een week oud. Positief bekeken wilt dit echter ook zeggen dat we weer korter bij een volgende DRIVR-rit editie staan.

Met dank aan iedereen die deze rit tot een succes heeft gemaakt!

MEER LEZEN

Fotoverslag: DRIVR-rit 4

Fotoverslag: DRIVR-rit 3

Fotoverslag: DRIVR-rit 2