Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
HjXF518YTHM

Voor het eerst in jaren hebben we dit weekend geen vertegenwoordiging op de Revival. Onze Goodwood-man Stijn is namelijk recent papa geworden van een prachtige dochter (proficiat ouders!) en blijft zoals het een goede huisvader betaamt wat dichter bij zijn nest. Gelukkig heeft Lord March onze memo tijdig gekregen en zendt hij de races van de Revival weer integraal uit op Youtube. Nu alleen hopen dat het niet zoals vorig jaar enkel de wedstrijden op vrijdag betreft, maar dat we het hele weekend lang vanuit onze luie zetel van Glorious Goodwood mogen genieten – al dan niet met een baby’tje op de schoot!

MEER VAN DAT:

Best Of (Video): Goodwood Revival 2021

FotoSpecial: ‘Best Of’ Goodwood Revival door Stijn Braes

Klassiekerfotograaf Tim Scott over Horloges en de Goodwood Revival