Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We hadden afgelopen zaterdag wat te vieren, want 15 jaar DRIVR en 10 jaar DRIVR-ritten, dat vroeg om een gepast feestje. Het werd dan ook een fantastische dag met best wel een bijzonder stukje asfalt…

We deden immers het briljante eerste parcours opnieuw aan. Het werd aldus herinneringen ophalen voor zij die er toen al bij waren, of schade inhalen voor zij die pas later zijn ingepikt. En dat aan boord van een weer erg divers deelnemersveld gaande van welbekende Duitsers als een nieuwe (M3 of 992) Touring, een 930 Turbo, Z3 over Engelse Loti tot Japanse sportievelingen als MX-5, GT/GR86, Type-R, CRX en zelfs een Lancer Evo 6.

De Belgische wegen rond de Semois kronkelen heerlijk maar liggen er niet altijd –understatement– perfect bij -op 10 jaar tijd kan er soms ook weinig veranderen- zodat we eigenlijk niet verbaasd waren ook een XM (V6!) te mogen verwelkomen. Dit zwevend tapijt was dus eveneens een prima -en wederom eclectische- keuze! We kunnen dan ook alleen maar dankbaar zijn zo’n trouw, divers en fijn lezerspubliek te hebben. Eentje dat trouwens aan het verjongen is, want we hadden ook een vader-zoon duo bij waar zoonlief het uitstekend deed -al die netelige kilometers lang- ondanks nog maar twee weken in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hulde!

Dank aan iedereen die deze rit tot een succes heeft gemaakt, we zijn nu al aan het brainstormen voor volgend jaar!

MEER LEZEN

Fotoverslag: DRIVR-rit 6

Fotoverslag: DRIVR-rit 5

Fotoverslag: DRIVR-rit 4