Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Behoeft het duo – dat ons al sinds 2009 van octaanlectuur par excellence voorziet – echt nog een introductie op DRIVR? Bart Lenaerts en Lies De Mol zijn onderhand een begrip in Belgische én internationale autokringen, net als hun WAFT-boekenreeks die op zaterdag 1 oktober aan zijn vierde telg toe is. Klapband ging alvast op visite in de WAFT-shop te Antwerpen om een tipje van de sluier te lichten.

En daarmee is ook Klapband nummer 03 een (hopelijk) aanhoorbaar feit. Naar analogie met de vorige podcast niet louter met Ken Divjak (van DRIVR.be) en Yves Wouters (van Autofans.be) in het spreekgestoelte, maar ook met WAFT’ers Bart Lanearts en Lies De Mol!

Met in deze uitzending:

– Iets over WAFT 1
– Wat over WAFT 2
– Meer over WAFT 3
– Heel wat over WAFT 4
– en zelfs al iets over WAFT 5
– aangevuld met een ode aan de fiets!

Wie de vorige podcasts gemist heeft, kan die hier herbeluisteren:

https://soundcloud.com/user-191230321/sets/episodes