Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schermafbeelding 2016-08-21 om 09.53.28Het stond in de sterren geschreven dat er vroeg of laat een ontwerper op het spreekgestoelte van de Klapband Podcast zou plaatsnemen. Alleen: wie gun je dat forum, zónder dat het gesprek in een verkoopspraatje voor een bepaald merk vervalt? Een onafhankelijk designer, natuurlijk. Of anders: iemand die het overzicht niet verliest en vooral niet gebonden is aan één bepaald merk. We zochten en vonden zo iemand in de gedaante van Niels van Roij: Nedelander, design-consultant én ooitmalig DRIVR-gastbijdrager.

Horen we dat goed, zowaar een nieuwe podcast van Klapband? Jazeker, na een korte pauze staan we weer terug aan de kant van de weg met een ontplofte Superia EcoBlue rechtsachter. Gelukkig zit Niels van Roij bij ons om de tijd de doden met een onnoemelijk interessant gesprek over autodesign.

In deze aflevering:
– De Fiat Multipla
– De Volkswagen Golf MK.IV
– Veel sluikreclame voor DRIVR.be
– De Londense taxi
– En uiteraard het silhouet van een vrouw!

Wie de vorige podcasts gemist heeft, kan die hier herbeluisteren: