Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Collega Gerd trok vorig jaar met enkele vrienden naar het Eifel Rallye Festival in Daun, en dat was hun zo goed meegevallen dat ze meteen ook editie 2017 in de agenda noteerden. Waarom precies? De toegankelijkheid en de gemoedelijke sfeer maken van dit (relatief) bescheiden evenement een must-see voor alle liefhebbers van de rallysport. De Eifel is misschien niet bedoeld als wedstrijd, maar de -vaak zeer waardevolle- machines worden nog steeds gebruikt waar ze destijds voor ontworpen zijn. Niet alleen historische rallywagens vinden hun weg naar Daun, maar ook modern spul zoals de Hyundai i20 WRC van Thierry Neuville trok de nodige aandacht op en langs het parcours. Bitburger en bratwurst bij de hand? Geniet van de beelden!

[Fotografie: Gerd Moors]