Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Corona-maatregelen ten spijt werd de BMW Fan Day van 2020 toch een succes, niet in het minst omdat de twee keer 200 deelnemers het Circuit van Zolder niet met duizenden anderen moesten delen.

Zoals je in de archieven van DRIVR kan zien, gaat de BMW M Fan Day al even mee. De editie van 2020 had een groots opgezet spektakel voor wel 3500 genodigden moeten worden, tot… Welja, je kent het liedje ondertussen. BMW BeLux zag zich bijgevolg genoodzaakt om het evenement te beperken tot 200 deelnemers in de voormiddag en nog eens 200 in de namiddag, die zowel met hun eigen wagens als met de nieuwste M-modellen op circuit konden rijden.

De nieuwe M3 en M4 bleven netjes in een bewaakte Darkroom staan, maar waren evenwel dé aanleiding om verzamelen te blazen in Zolder. We kunnen in ieder geval melden dat de gecontesteerde grille in het echt iets beter op het netvlies plakt dan op de foto’s, terwijl de vierdeurs-M3 duidelijk de gespierdere variant van de twee is. De meeste aanwezigen waren trouwens zelf in het bezit van een M-wagen, waardoor de parking wel heel bijzondere allures kreeg. Waarvan akte in onderstaand fotoverslag:

MEER LEZEN:

Officieel: BMW M3 (G80) en M4 (G82) 2020 (+ Video)

Video: Frank Stephenson over het Design van de nieuwe 4 Reeks

BMW steekt M5 Competition in het Nieuw