Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dat er nog altijd parels op Youtube te vinden zijn, dat weet iedereen. Maar misschien niet dat het European Touring Car Championship eind jaren ’80 echt wel groot was. Zo groot zelfs dat de manche in Zolder verslaan werd door een film- en commentaarploeg die best puik werk leverde. Getuige daarvan dit Engelstalig videoverslag van een raceweekend dat deels in het water viel, maar daardoor des te spannender werd. Met in de hoofdrollen: de Ford Sierra Cosworth RS500 Groep A, de Nissan Skyline R32 en de BMW E30 M3, gepiloteerd door stuurhelden als Roberto Ravaglia en onze eigenste Eric van de Poele, die dit deze heerlijke video zelf op zijn (al even interessant) kanaal heeft gepost. Voeten omhoog en racen maar!

MEER VAN DAT:

Video: BMW M3 E30 Rally – Pure Engine Sound

Lunchvideo’s: BMW E30 M3 Restomod door Redux

Video: Bertie Fisher – BMW E30 M3, Manx Rally 1990