Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

50 jaar BMW M werd vorig jaar ten volle gevierd. Zelf dachten we alles ervan inmiddels wel te hebben gezien, echter blijkt een heuse ‘M Race of Legends’ aan onze aandacht te zijn ontsnapt. Tijd voor een smakelijke rechtzetting op een druilerige vrijdag!

Door de jaren heen hebben tal van illustere piloten achter het stuur van een M gekropen. Als opwarmertje voor de 24u van de Nürburgring 2022 had BMW dan ook het idee om 50 jaar M te vieren door alle oude circuittijgers nog eens samen te brengen. Allen kregen een leuke 365 pk sterke BMW M2 CS Racing ter beschikking om spektakel te leveren. En of ze dat deden in good old DTM-stijl. We verklappen niet teveel, maar hou vooral kemphanen Olaf Manthey en Eric Van de Poel in het oog alsook het bloedstollend duel tussen Cecotto en Soper. Alsof we goed 30 jaar terug in de tijd keren…