Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zo van die zomerdagen, die vragen om weinig tot niks… Ja, Bart Peeters heeft gelijk, de zomer in België kan mooi zijn. Zeker met een blauwe lucht vol klassieke vliegtuigen en klassiekers met hun vier wielen in het groene gras.

Soms hoef je het geluk niet ver te zoeken, afgelopen weekend kon je bijvoorbeeld het hele scala aan mogelijke klassiekers (van grote Amerikanen over degelijke Duitsers en Japanse curiosa tot frivole Franse vierwielers) vlakbij het centrum van Diest ontdekken. Waarbij wij alvast toch net zo goed konden genieten van een goddelijke E30 M3 als een Celica Sunchaser (bonuspunten voor wie dat model nog kent). Gemoedelijk, gezellig met een pintje in de hand wat keuvelen met medeliefhebbers. Dat de zomer nog lang mag duren!