Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Lamborghini Brussels blies afgelopen week een eerste, welverdiende kaars uit. DRIVR was erbij om de honneurs waar te nemen, en dat kan jij binnenkort ook!

Precies een jaar geleden nestelde Lamborghini zich pal tussen de Porsche en Bentley-concessies van Drogenbos in een nieuwe garage. Om die eerste verjaardag te vieren, organiseert de Belgische importeur een gezellige expo omtrent de muzikale V12, onder het motto ’12 cylinders, 12 months, 1 unique meeting’. Wij gingen er alvast een kijkje nemen en keerden niet alleen met een reeks kiekjes terug, maar ook met de melding dat liefhebbers er op zaterdag 3 juli ook terecht kunnen voor een V12-vaccinatie mits gratis registratie!

MEER VAN DAT:

Lamborghini lanceert Huracan EVO RWD (2020)

SlideShow: Jean Todt’s Gloednieuwe Lamborghini Miura SV

Officieel: Lamborghini Sián (2019)