Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
4tc_UqXrrIE

Niet alleen in de Tour de France wordt er geklommen, ook in Pikes Peak gaat het (pijlsnel) de hoogte in: over een klim van 20 kilometer naar 4301 m boven zeespiegel. Volg de race vanaf 15u op zondag 27 juni hier bij ons op DRIVR !

In Europa ontving Pikes Peak vooral bekendheid door de ‘Climb Dance’ van Ari Vatanen als videografisch hoogtepunt van de editie 1988. Romain Dumas deed daar met de volledig elektrische recordklim van de ID.R nog een schepje bovenop in 2018. Maar ook anno 2021 is Pikes Peak interessant genoeg om volgen. Of wat te denken van bijvoorbeeld Porsche GT4’s of GT2 RS’en die de heuvel opknallen? Ouderwets motorgeluid dat de confrontatie aangaat met ‘gezoem’, want je zal ook een snelle Tesla Model S Plaid -naast tal van prototypes- voorbij zien knallen.

Pikes Peak (de 99ste editie ondertussen!) is dankzij sponsor Mobil1 te volgen vanaf zondag 9u ‘s ochtends lokale tijd, oftewel 15u onze tijd.