Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Na meer dan een jaar uitstel zijn we verheugd om een nieuwe datum voor DRIVR-Rit 4 te kunnen aankondigen: onze dagtrip naar het stuurmansparadijs Luxemburg gaat door op zondag 5 september!

INSCHRIJVEN OP DE SITE VAN OPENROADS.BE

Net zoals bij DRIVR-Rit 3 hebben we daarvoor de handen in elkaar geslagen met Pieter-Jan Huyghe van Openroads.be. Als organisator van onder andere de Nieuwpoort Drivers Days, de Wax-IT Rally, de RSC Automobile Tour en de NSX Club Europe Tour heeft de Oost-Vlaming de nodige ervaring op zak. Toch hebben we, in overleg met de deelnemers van de laatste editie, enkele suggesties gedaan voor nummer 4. Daardoor is het parcours iets langer en nog uitdagender geworden, op meer afgelegen en bijgevolg minder drukke wegen bij onze Luxemburgse zuiderburen.

2019_DRIVRrit-30

2019_DRIVRrit-802019_DRIVRrit-932019_DRIVRrit-94

2019_DRIVRrit-68

Verzamelen in Bastogne

De start van DRIVR-Rit 4 situeert zich ditmaal in Bastenaken, aan het Bastogne War Museum. Met zijn ligging vlakbij de Luxemburgse grens is het de ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in het Groothertogdom. De deelnemers zijn er vanaf 9u00 welkom voor een ontbijt, gevolgd door een korte briefing om vanaf 10u00 vrij te kunnen starten voor een rit op eigen tempo.

2019_DRIVRrit-102

Voormiddag

Het eerste deel van de rondrit serveert een selectie uitdagende wegen die de reputatie van Luxemburg als rijdersland meteen onderbouwen. Onderweg is het genieten van het veranderende landschap met knappe vergezichten en flink wat hoogteverschillen. Na een stevig stuk van 130 km binnenwegen schuiven we aan de andere kant van dit prachtige landje aan voor een tweegangenlunch met frisdranken.

2019_DRIVRrit-1152019_DRIVRrit-1172019_DRIVRrit-113

2019_DRIVRrit-71

2019_DRIVRrit-382019_DRIVRrit-21

2019_DRIVRrit-952019_DRIVRrit-50

Namiddag

Na de lunch kom je meteen terecht in het mooiste stuk van Luxemburg. Rotsformaties, perfect wegdek en rollende heuvels zullen zelfs de ervaren DRIVRs kunnen bekoren. Dik 100 km later komt het eindpunt in zicht, waar jullie een typisch Belgische thuiskomst met verschillende desserts kunnen verwachten. Na een afsluitende babbel onder gelijkgezinden wensen we jullie rond 17u een behouden rit naar huis.

2019_DRIVRrit-19

2019_DRIVRrit-292019_DRIVRrit-632019_DRIVRrit-36

Inschrijvingen beperkt

Omdat er begin vorig jaar al heel wat inschrijvingen zijn binnengelopen, zijn de resterende plaatsen beperkt. De prijs bedraagt 85 euro per persoon. Daarin zijn het roadbook, het ontbijt in Bastenaken, de tweegangenlunch met drankjes en het afsluitende dessertbuffet inbegrepen. We zien jullie dus graag eindelijk terug op zondag 5 september 2021 voor DRIVR-Rit nummer 4, de Luxemburg-editie!

Samenvatting

  • Agenda: Zondag 5 september vanaf 9u00
  • Locatie: Regio Luxemburg
  • Start: Bastogne War museum, Colline du Mardasson 5, 6600 Bastogne, België
  • Prijs: 85 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, ontbijt, lunch en 4-uurtje – inclusief dranken.
  • Rondrit: 240 kilometer / 4,5 uur rijtijd
  • Inschrijven: via OpenRoads.be

MEER LEZEN

Fotoverslag: DRIVR-rit 3

Best of DRIVR: Dit was 2019

Fotoverslag: DRIVR-rit 2