Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Toegegeven, gezien de omstandigheden is het lang niet zeker wanneer het volgende autoavontuur zich zal aandienen. Tijd zat dus om te dromen van wat eventueel komen zal. En daarbij krijgen we de hulp van CapturingTheMachine, het alter ego van de Amerikaanse fotograaf Kevin McCauley.

McCauley is niet alleen een fotograaf met interesse in auto’s maar ook de trotse eigenaar van een Porsche 911 SC en Lexus IS300 Sportcross. Twee bolides waarmee hij graag roadtript. Maar in dit geval siert een andere protagonist de hoofdrol. Specifieker gaat het om de E38 740i Sport van Daniel Sloan, een goede kennis en vriend van McCauley die nogal bedreven is in het maken van vierwielige avonturen.

Samen trokken ze erop uit met zijn E38 voor een meerdaagse roadtrip van Austin, Texas naar Portland, Oregon. Op zoek naar avontuur, verlaten stuurmanswegen en vooral fotogenieke locaties. Daaruit vloeide een reeks knappe beelden die doet dromen van wat komen zal. Maar ook een video met de betere tips voor wie graag roadtript.

2020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_02

2020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_042020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_01

2020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_05

2020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_072020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_08

2020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_09

2020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_102020_tips_roadtrip_kevin_mccauley_06

Via: capturingthemachine.com

MEER LEZEN

Dingophoto: Autofotografie anders bekeken

Fotototurial (1): Nachtfotografie

Gastbijdrage: Heimwee naar de papieren brochure