Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We gaven jullie reeds tips om films te bekijken, maar nu schotelen we jullie ook een serie voor: Initial D, of hoe je best van een berg drift.

Initial D is onder Westerse autoliefhebbers waarschijnlijk de bekendste Japanse manga. Met in de hoofdrol een tiener – met race- en drifttalent – én de Toyota AE86. Inspiratie voor het hoofdpersonage vond men bij driftlegende Keiichi Tsuchiya, die zelf later nog zou schitteren op Le Mans met de Toyota TS020. Initial D liep van 1995 tot 2013 en biedt dus urenlang binge-plezier. De populariteit van deze manga inspireerde Fast & Furious Tokyo Drift en zorgde ervoor de tweedehandsprijzen van AE86’s gevoelig stegen. Mogelijk bracht het succes zelfs Toyota op het idee om de GT86 boven de doopvont te houden…

MEER LEZEN

Driften met 8 dankzij de Hyundai IMAX N ‘Drift Bus’

Sneeuwdriften met de Seat Leon ST Cupra 4Drive

Video: Driften met een Ford Raptor op de Nürburgring