Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Beleef de Carrera Panamericana mee door de ogen van Pink Floyd, met een bijpassende soundtrack van de progressieve rockband op de achtergrond.

Het heerlijke aan de autowereld – en bij uitbreiding: elke wereld die er achter de banaalste dingen schuilgaat – is dat je nooit uitgeleerd bent. Zo ontdekte schrijver dezes vandaag pas dat de bandleden van Pink Floyd in 1992 deelnamen aan de Carrera Panamericana, een documentaire over dat octaanavontuur lieten draaien en terloops een soundtrack componeerde om de 64 minuten durende film te begeleiden. Voor een deel met herwerkte muziek, maar ook met speciaal voor de wegrace gecomponeerde tunes. Van een heuse ontdekking op zondag gesproken.

MEER ZIEN

Docu op Zondag: Racing Legend Stirling Moss (1929 – 2020)

Docu op Zondag: Geschiedenis van Alfa Corse in het DTM-Kampioenschap

Docu op Zondag: I just push the Button – Bartosz Rusiecki