Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Db_JyQKBF4Q

De T.33?! Had Gordon Murray niet pas net de T.50 gelanceerd, inclusief circuitvariant? We staan er ook versteld van, maar toch is hij er: het kleine broertje van de McLaren F1-nazaat. Hoe de vork precies aan de steel zit, heeft de 75-jarige ingenieur-ontwerper ondertussen met het kruim van de Britse media besproken. Gelukkig voor ons draaiden de camera’s telkens mee, waardoor de rest van de wereld maar te kiezen heeft uit de voorstellingen van Carfection (met Henry Catchpole), Harry’s Garage (met Harry Metcalfe) of Top Gear (met Jack Rix). O, en achter de openingsfoto zit de officiële onthullingsvideo als toemaatje!