Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Podcasts, sinds de pandemie hebben ze een nog hogere vlucht genomen. Na de ‘klapband‘ van DRIVR -die eigenlijk dringend moet opgepompt worden- is Vlaanderen nog een leuke automotive podcast rijk: Guy De Pré zijn Guy’s Garage.

De stem van Guy De Pré roept voor mij -en waarschijnlijk talloze anderen- warme, nostalgische herinneringen op. Over hoe ik als kind zondagochtenden beleefde met als achtergrond het Radio 2-programma ‘De Pré Historie’. Acht jaar geleden was Guy al eens te gast in onze klapband (2), want Guy is naast muziekliefhebber ook een octaanjunkie. Het beste bewijs daarvan, naast werk als autojournalist voor onder andere VRT sinds 1988(!), hij bezit enkele klassiekers. Sinds augustus 2022 heeft hij tevens een eigen podcast: zijnde Guy’s Garage, waar hij niet alleen zowel sport- als gezinswagens bespreekt, liefhebbers en collectioneurs spreekt maar zelfs ook uit de kast kwam als Alfist. Allemaal zachtjes en rustig in het oor gelepeld in zijn gekende stijl.