Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nog een weekje aftellen en het is weer zover! Onze jaarlijkse DRIVRrit schotelt ook dit jaar weer een nauwkeurig uitgestippelde route over de betere stuurmanswegen voor. Hoe divers het ingeschreven wagenpark dit jaar is, ondervinden jullie volgend weekend pas. Wat wel zeker is, is dat elke ingeschreven bestuurder een liefhebber is van de vierwieler. Een passie die misschien al van kinds af aan groeiende is, zoals in mijn geval. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar stiekem keek ik er best wel naar uit om mijn oude Matchboxjes terug op te diepen voor deze shoot. Zoals bij elke vorm van liefhebberij, maken dit soort nostalgische herinneringen een deel van je leven uit. Daarom deze vraag aan jullie, de liefhebbers: Wanneer werd jij voor het eerst door de automicrobe gebeten?
2015_MtchBox-4
2015_MtchBox-10
2015_MtchBox-9
2015_MtchBox-8
2015_MtchBox-7
2015_MtchBox-6
2015_MtchBox-5
2015_MtchBox-3
2015_MtchBox-1
2015_MtchBox-2
[Foto’s: Bert Claes]