Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sinds de vrouwelijke medemens steeds meer beginnen opkomen is voor haar rechten, is het sociaal verschil tussen beiden sexen zo goed als uitgevlakt omgekeerd. De moderne man heeft zijn bierglas moeten inruilen voor een pollepel, terwijl de moderne vrouw tegenwoordig liever de autosleutels ter hand neemt dan een Swiffer. Het gevolg is een duidelijke opmars van het vrouwelijk geslacht in een sector die voorheen nog strikt als een mannenwereld bestempeld werd. Het uitgelezen moment om beiden te verenigen op het scherm, want het is al van 2009 geleden dat er nog eens een vrouw met één van onze testwagens op foto verscheen.

2016_MustangGirl-6

Toen we Mart vroegen of ze het zag zitten om op de foto te gaan met de nieuwe Mustang, was er bijzonder weinig twijfel in haar stem te horen. Hoewel ze normaal gezien liever van 1 pk-Mustangs houdt, zag ze er wel iets in om de 317 pk van deze gele Fastback te ervaren vanuit de hot-seat. Het gevolg was een snelle fotoshoot op een afgelegen terrein, bij temperaturen die niet zouden misstaan tijdens het middaguur op de Bahama’s. Haar enthousiasme over de wagen zette me aan het denken: waarom werkt er geen vrouw meer mee aan DRIVR? Niet dat dit een oproep is, of toch wel? Geniet van de beelden!


2016_MustangGirl-8

Foto’s: [Bert Claes en Simon Goorts]