Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie geregeld een rallywedstrijd bezoekt, weet dat er soms kunst- en vliegwerk komt kijken bij het zoeken naar een goed plekje langs het parcours. Dat is de prijs die je betaalt om een pure machine zoals een racewagen te zien opereren in een atypische omgeving buiten het gesloten circuit. Als fotograaf kan je dat op twee manieren benaderen: ofwel probeer je het menselijke aspect extra in de verf te zetten, ofwel probeer je de combinatie van mens en natuur zo zuiver mogelijk te verenigen op het scherm.

Of je doet een beetje van beiden, zoals we van afgelopen zondag op de Condroz rally probeerden. Vergeef het ons dat we geen beelden konden vastleggen van de service area of de huldigingen achteraf, maar één dag met één fotograaf laat het gewoon niet toe om een rally volledig in beeld te brengen. Dat gaan we zeker en vast volgend jaar goedmaken, want op dit eigenste ogenblik worden er al plannen gesmeed om het ERC te Ieper gedurende drie dagen te gaan bezoeken. Tot dan zullen jullie het moeten stellen deze fotospecial, en wie weet doen we er nog een BK-wedstrijd bovenop in het voorjaar! Enjoy!

[Fotografie: Bert Claes]