Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie de Belgische motorsportscène actief volgt, die heeft de naam Sam Dejonghe zeker al eens horen vallen. Voor de grote massa is de 25-jarige – voorlopig – nog een onbeschreven blad, maar daar lijkt gestaag verandering in te komen. Klapband neemt een lengte voorsprong door de jonge piloot voor de micro van onze podcast te zetten, met een gevarieerde babbel over alle dingen motorsport tot gevolg.

Pech, want de vierde Klapband op ons podcast-vehikel zat eraan te komen. Gelukkig gebeurde dat om de hoek van goed gezelschap, want niemand minder dan racetalent Sam Dejonghe probeert Ken Divjak (van DRIVR.be) en Yves Wouters (van Autofans.be) terug op weg te krijgen.

Met in deze uitzending:
– ‘Weer een Antwerpenaar’
– Een inkijk in de wereld van de racerij
– De kunst van de Johnnyhand op het stuur
– Een mysterieuze achtergrondhond
– De Belgische toekomst van de trackdays

Wie de vorige podcasts gemist heeft, kan die hier herbeluisteren:

https://soundcloud.com/user-191230321/sets/episodes