Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We moeten het Chris Harris nageven: hij blijft langs alle kanten – mét succes – aan de kar van de autojournalistiek trekken. Zijn nieuwste initiatief is een podcast ter ondersteuning van de veilingsite Collecting Cars, die door zijn medepresentator en internationaal autohandelaar Edward Lovett werd opgezet.

Samen nodigen ze op tijd en stond een interessante gast uit voor een informele autobabbel, die kritiek noch controverse op het reilen en zeilen in autoland schuwt. Een regelrechte verademing in de mediawereld van anno nu, te beluisteren waar en wanneer je maar wil (en nog het liefst onderweg). We geven alvast drie afleveringen mee die we van begin tot einde gesmaakt en goedgekeurd hebben – met satiricus Richard Porter, McLaren F1-directeur David Clark en topjournalist Andrew Frankel. Stof genoeg dus voor uren straffe verhalen!

Chris Harris and Edward Lovett sit down with Sniff Petrol founder and former Top Gear script editor, Richard Porter. They chat about who’s to blame when a press car crashes, disagree about the new Toyota Supra, and find out why Richard will probably never sell his Land Rover Defender.

Chris Harris and Edward Lovett sit down with the man who sold the McLaren F1 when it was new – former director of the road and race car programmes, David Clark. Conversation turns to Gordon Murray’s brass scales, George Harrison’s choice of aubergines, and the story behind Ron Dennis’ awkward crash at Suzuka.

Chris Harris visits renowned motoring journalist Andrew Frankel, where talk turns to controversy in contemporary Formula One, what they hate about modern car design and their favourite stories about the Millbrook Proving Ground.