Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
GIk1QQwdxtw

Als we zijn (Japanse) makers mogen geloven wel.

Meer dan een glimp heb je niet nodig om te zien dat deze 911 ooit is aangepakt door het creatief brein dat luistert naar de naam Akira Nakai, beter gekend als Rauh-Welt Begriff. Waar dit bewuste exemplaar echter in verschilt met het leeuwendeel van de door Nakai aangepakte 911’s, is dat hij ook technisch onder handen is genomen. En dat met onder andere een opgewaardeerde HKS T04S turbo, een externe overdrukklep, handgemaakt titanium inlaat en uitlaat(spruitstuk), Greddy-interncooler, Brombacher-wielen, Brembo’s, individuele throttle bodies en custom ophanging. Daardoor is deze 964 nu ook technisch even wild als hij eruit ziet. Zijn nieuwe Engelse eigenaar Phil Morrison, eigenaar van DriftWorks, doet het verhaal.

Phil Morrison:

“I’m a little biased, but in my eyes, it’s the best Porsche I’ve seen come out of Japan. Built by Promodet & RauhWeltBegriff in 2008 for a Mr Saito. Then purchased by me in 2018 & driven through Japan before importing back to Driftworks in the UK, where I’ve done a lot of fixing & tweaking to make the car my own.”