Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Klein salon of groot salon – de drang om tijdens de Brussels Motor Show een podcast op te nemen, bleek sterker dan onszelf. Maar met wie? Het antwoord op die vraag bleek makkelijker dan gedacht, vooral toen we een strijdvaardige Hans Dierckx van AutoWereld-faam tijdens de lunch tegen het lijf liepen. En jawel hoor: die bleek prima voorbereid naar de Heizel te zijn afgezakt, inclusief ‘heilig papiertje’…

Dedju, een vijfde Klapband opgelopen. Gelukkig op een geweldige locatie, want temidden van het Autosalon van Brussel meer dan genoeg om over te babbelen. En zeker met ‘Salonhans’ Dierckx van AutoWereld-faam als extra stem, en zijn heilig papiertje als leidraad doorheen het gesprek.

Met in deze uitzending:

– Het Autosalon!
– Sluikreclame voor Autowereld
– Het geheim van de zwarte dozen
– www.autowereld.be
– Liefde voor de Ignis
– Autowereld al gekocht deze maand?
– En veel, veel meer…

Wie de vorige podcasts gemist heeft, kan die hier herbeluisteren:

https://soundcloud.com/user-191230321/sets/episodes