Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het 67e Internationale Automobil Austellung is inmiddels geopend voor het grote publiek, maar omdat een retourtje Frankfurt niet in ieder’s planning past, brengt DRIVR het salon wederom naar uw woonkamer. Het IAA is normaal gezien een Duits feestje waar de premium-merken om ter grootst uitpakken, en de rest de gaatjes op mag vullen. Dit jaar was dat echter anders: steeds minder buitenlandse merken willen die taak nog op hun nemen, en sturen liever hun kat. Bij de VAG-groep deden ze dat natuurlijk niet, maar mocht het -in tegenstelling tot BMW en Mercedes- dit jaar toch beduidend minder excessief zijn. Zo kreeg Audi gewoon een plekje tussen de andere merken toegedeeld, in plaats van een volledige zaal voor hun alleen op te eisen. Toch had het salon geen enkel tekort aan grote premières en blinkende droomwagens, zoals onderstaande fotospecial kan getuigen. Enjoy!


2017_IAA-31

[Foto’s: Bert Claes]