Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Porsche België heeft vandaag een online shop geopend voor originele Porsche-onderdelen. Eigenaars van de Porsche 356 tot en met de Porsche 911 (type 996) kunnen er terecht voor ongeveer 3.000 onderdelen. Een aanbod technische literatuur vervolledigt het aanbod.

Momenteel omvat het assortiment van Porsche Classic al zo’n 52.000 onderdelen, maar ook technische literatuur zoals gebruiksaanwijzingen, informatie over types, afmetingen en toleranties, garantie- en onderhoudsboekjes en reparatiebrochures. Met de online shop biedt Porsche België nu een bijkomend verkoopkanaal dat stelselmatig zal worden uitgebreid en reeds zo’n 3.000 onderdelen bevat.

porsche onderdelen online 1

De onderdelen kunnen via de online shop besteld en geleverd worden, of ze kunnen ook worden opgehaald in één van de negen officiële Porsche Centres die ons land rijk is. Via een handige interface kan je het type en model van je Porsche selecteren, om vervolgens verder te sorteren op categorie zoals motor, uitlaat- en brandstofsysteem, versnellingsbak, wielen, remmen, koetswerk of stuurinrichting. Porsche België springt daarmee handig in op de immer groeiende interesse voor e-commerce en webwinkels in het bijzonder.

[Meer info op: Porsche Classic Shop.be]