Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Twee jaar na de lancering van de coupé maakt Woking zich op voor de dakloze variant van zijn Super Series-model.

Na de hyper-GT Speedtail van afgelopen maand zal de 720S Spider het tweede model zijn in McLaren’s ambitieuze ‘Track 25’ businessplan dat tegen 2025 achttien (!) nieuwe modellen/varianten voorziet. De open versies van McLaren’s Sports en Super Series modellen zijn vanwege hun extreem stijve carbon monocoque’s altijd bijzonder populair gebleken.

Ze combineren immers het beste van twee werelden, geven meer sensatie en boeten nauwelijks of niet in aan koetswerkstijfheid, terwijl ook extra gewicht en verstevigingen tot het absolute minimum beperkt zijn. En dat zal voor de 720 pk sterke 720S Spider uiteraard niet anders zijn.

McLaren teast de Spider-versie intussen zelf via een YouTube-filpje en een weinig zeggende teaser. Verwacht je echter aan de klassieke receptuur met een stalen/kunststof/carbon weggklappend dak en een specifieke achterpartij à la 570S Spider. De onthulling is voorzien voor 8 december aanstaande omstreeks 20 uur op McLaren’s YouTube-kanaal.