Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie afgelopen weekend een bezoek bracht aan de klassiekerbeurs Interclassics in Brussel heeft er vast enkele knappe foto’s en posters op groot formaat gezien tegen soms hallucinant hoge prijzen. Dat het ook anders kan bewijst Rota.

Toegegeven, zo extreem groot gaan de prints van Rota niet. Maar dat reflecteert zich gelukkig ook in de prijzen. De kwaliteit van het foto- en beeldmateriaal is echter wel extreem hoog. Met onder andere illustraties van Guy Allen (die ook mede oprichter is), maar ook periode correcte foto’s van onder andere de Targa Florio, 24 uur van Le Mans en Daytona, Formule 1, Britse Touring Car races en ga zo maar door.

rota

rota

Hoewel het aanbod voorlopig slechts uit prints en posters bestaat, zal het binnenkort ook worden aangevuld met koffietafel- en andere boeken. Onder andere van de Britse autojournalist Richard Heseltine die Rota mee opgericht heeft.

[Meer info: Rotapress.co.uk]