Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We hebben hier bij DRIVR wel vaker aandacht voor – zelfs de kleinste – schaalmodellen of creatieve creaties met kleine wagentjes. Maar een fraai wagentje is maar half het werk zonder de juiste setting, welkom tot de wereld van diorama’s.

Aangepaste modelletjes of diorama’s, we zien ze op youtube of Instagram veelvuldig voorbijkomen. Echter worden ze niet enkel in verwegistan in elkaar geknutseld, maar ook kort bij huis. Een van onze DRIVR-lezers, Kim Van Herck, is bijvoorbeeld zo’n hobbyklusser die in zijn vrije tijd met penseel, verf, balsa hout, MDF, aluminium, enzovoort aan de slag is.

2020_diorama_kim_van_herck_09

2020_diorama_kim_van_herck_052020_diorama_kim_van_herck_10

Het resultaat van dat engelengeduld laat zich tonen in tal van detail. Zo zien we olielekken op de parkings, onkruid piepen tussen de trottoir of barsten in de tegels. En wat dan te denken van de affiches van lokale fuiven, van optredens van Alex Agnew of Johnny Cash? Heerlijke details die horen bij auto’s met een zwaar verleden of voorzien van een spatje roest. Kijk en geniet.

2020_diorama_kim_van_herck_06

2020_diorama_kim_van_herck_072020_diorama_kim_van_herck_08

2020_diorama_kim_van_herck_02

2020_diorama_kim_van_herck_032020_diorama_kim_van_herck_01

MEER LEZEN

Ken je schaalmodellen: Autocult Models

Deze Ferrari 250 LM heeft schade en kost ‘slechts’ 15.590 euro

Cadeautip: Traxxas TRX-4 (Defender)