Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
4PJAr3ULO4o

Zijwaarts in een Alfa Romeo TZ2 en andere handigheden? Right this way.

Als klassieker- en supercarbroker van het allerhoogste niveau ziet Simon Kidston alleen het beste van het beste passeren. Maar Kiston is niet zomaar een tussenpersoon tussen gefortuneerde verkoper en koper, maar ook een liefhebber in hart en nieren. Dat uit zich bijvoorbeeld in diens persoonlijke collectie met onder andere een McLaren F1 en Lamborghini Miura, maar ook in een hoogst originele manier om zijn waren aan de man/vrouw te brengen; Namelijk via hoogst originele videoproducties met heel wat zijwaartse acties. Door de jaren heen werden we op die manier al op heel wat pareltjes getrakteerd. En wat dat betreft van 2019 niet anders. Geen wonder dus dat de compilatie naar meer smaakt.

MEER KIJKEN

Video: The Full English – Kidston

Kortfilm: Kidston – Wolf of the Autostrada

Video: Maranello vs Sant’Agata – The 1969 Rivals