Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Regelmatige duiken er nog nieuwe, papieren magazines op die het vermelden waard zijn. Ditmaal hebben we er eentje gevonden dat op de nostalgische RIDR, beter dan DRIVR, mikt. En dat in de vorm van Retro RR Magazine.

Of het Britse Retro-RR-magazine een lang leven zal beschoren zijn weten we niet. Maar dankzij een goede vriend aan huis, weten we wel dat het eerste exemplaar alvast veelbelovend is, en bol staat van het beste wat de motowereld in de jaren ’80 en ’90 te bieden had.

retro rr magazine 2

De sterke krachten achter Retro-RR zijn de goede vrienden Nik Ellwood en Rob Hoyles. Twee veertigers die al decennia lang in het wereldje zitten. Zowel aan de journalistieke- als bedrijfskant van het motogebeuren. Het magazine focust sterk op het tijdloze aspect. Zowel in de vorm van de gebruikte materialen als in de content waarvoor naar eigen zeggen alleen het beste goed genoeg was.

retro rr magazine 3

Retro-RR verschijnt vier keer per jaar en behandelt een brede waaier van topics zoals stukken achter de schermen, rijtests, motorsport en de legendes van de eighties en nineties in het algemeen. Maar ook zeldzame tweewielers die in de persoonlijke collectie van de auteurs zitten. Het eerste nummer, dat per direct verkrijgbaar is, telt alvast 132 pagina’s en kan je online bestellen via de volgende link.

[Hat tip: Duckie RS]