Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
qYipoRGqutU

Vergeet F1, vergeet WEC, vergeet GT-races, vergeet DTM of andere raceformules. Klassieke Mini’s, dat is pas entertainment.

En niet alleen van achter het stuur maar vooral ook om naar te kijken. Immers niets zo indrukwekkend om zien als een veld vol opgepompte (klassieke) Mini’s die het mano à mano met gelijke wapens tegen elkaar opnemen. Elk ongeveer 600 kg licht en voorzien van een hoog getunede atmosferische motor van om en bij de 130 pk, een mechanische sper en handgeschakelde vierbak, leveren ze van het meest entertainende racen op dat je je maar bedenken kunt. Chris – Monkey – Harris mocht er dit jaar tijdens de 77e Members’ Meeting voor het eerst ook zelf eens van proeven, en kwam terug met volgend fijn videoverslag.